Vår affärsidé är att förvärva, förvalta och förädla morgondagens handelsplatser i samverkan med ledande detaljhandelsföretag. Vi förvaltar och förädlar våra fastigheter i nära samarbete med våra hyresgäster. Vi vidareutvecklar handelsplatserna genom nyinvesteringar och kompletterande förvärv. Vårt mål är att säkra en långsiktigt attraktiv utveckling för handelsplatserna till gagn för konsumenter, hyresgäster och kommuner.

Vi utvecklar olika typer av konceptboenden med allt från ungdomsbostäder, seniorbostäder, trygghetsboenden till vård- och omsorgsbostäder för äldre. Ett annat område är utveckling av olika typer av samhällsfastigheter så som förskolor, skolor, kulturhus, idrottsanläggningar allt anpassat efter respektive kommuns efterfrågan och behov.

HITIO Gym kombinerar ett traditionellt gym med det bästa från kampsportsfilosofi för att erbjuda något unikt – och alla är välkomna! Vi har kombinerat kampsportsprogrammering med en toppmodern gym-miljö och skapat den ultimata träningsupplevelsen för hela familjen.

Med bred kompetens och aktivt engagemang är Stadighet en god plattform för fastighetsutveckling. Eget ägande, korta beslutsvägar och dynamisk förvaltning skapar lyckade projekt.

Mitt i centrala Vänersborg, ett stenkast från gågatan, ligger Trenova – Nytta, Nöje & Shopping. En mötesplats för människor i alla åldrar.


www.svenskdiscsport.se

Välkommen till www.svenskdiscsport.se! Under 2022/23 öppnar vår webbutik med utvalda kvalitetsdiscar för alla, från nybörjare till professionella.

Per Irewährn Arkitektkontor AB

Kontoret arbetar med alla typer av arkitektuppdrag - stora som små - för både privatpersoner och företag. Drivkraften är alltid att skapa så bra arkitektur som möjligt inom projektets ramar, samtidigt som kunden vid varje tillfälle skall få det kunden efterfrågar.

Kronkvist Kommunikation grundades av Jan Kronkvist 1998. Jan brinner för att stärka chefer, ledare och medarbetare i yrkeslivet genom att lära dem kommunicera bättre med hjälp av praktisk retorik & presentationsteknik.

RR Bygg kan ta hand om din totalentreprenad när det gäller byggnationer. Vi arbetar med allt från arkitektritade villor, sommarstugor, flerfamiljshus, företagsfastigheter och kontor. Vi bygger i lösvirke eller monterar byggnader som levereras av andra tillverkare.

Vi är ett fastighetsutvecklingsbolag, som i nära samarbete med hyresgäster och investerare utvecklar kommersiella fastigheter i hela Sverige. Vi genomför inga egna projekt på spekulation utan enbart med i förväg skrivna hyresavtal.

www.discsandbids.com

Domänförvärv inför kommande lansering av en internationell auktionssajt med begagnade discar, frisbees, och tillbehör inom sporten discgolf, också kallat frisbeegolf. #discsandbids

Kvinnor har en central betydelse i utvecklingsarbetet eftersom de har en viktig social och ekonomisk inverkan på både familjen och på samhället. Att utbilda och stärka kvinnor är nyckeln till att bekämpa fattigdom: Studier visar att kvinnor generellt investerar 90 procent av sin inkomst på familjens välbefinnande, motsvarande siffra för män är 30–40 procent.